Concours Hiep Hiep

Op maandag 16 februari 2015 zal voor den tweede malen het grandioze Concours Hiep Hiep worden gehouden bij Brasserie De Keizer op het Ridderplein in Gemert.

Het is voor iedereen vrij toegankelijk, zowel bezoekers als deelnemers. De deelnemers zijn NIETS verplicht, de bezoekers trouwens ook niet. Wel zouden we het leuk vinden als u het verplichte werk ten uitvoer brengt zodat de deskundige jury niet voor niets is gekomen en niet alleen maar hoeft te drinken. De benodigde stukken vindt u terug op de 'download-pagina'.

We starten om 14:11 uur en u kunt al vanaf 13:11 uur komen opwarmen. Het loopt door tot zeker 18:11 uur (officieel) en 23:11 uur (onofficieel). Vorig jaar liep het ook heerlijk uit de hand en hebben we met z'n allen lang kunnen genieten van echte goeie live muziek.

Aanmelden kan nog steeds (het hele jaar door) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We vinden het nu al leuk als u komt, bezoeker en/of muzikant. Samen maken we het weer berengezellig in Waeverstad !


Op maandag 03 maart 2014 zal voor het eerst het grandioze concours Hiep Hiep worden georganiseerd door Showkorps Octaaf Alaaaf.

Dit alles speelt zich af in een joekel van een tent op het Ridderplein in het centrum van Waeverstad (Gemert) vanaf 14:00 uur 's middags.
Het programma loopt minimaal door tot 19:00 uur 's avonds.
We stellen geen voorwaarden als het maar gezellig is! 
Er zal een deskundige jury aanwezig zijn die te pas en te onpas hun ongezoute kritiek zal spuien daar waar nodig.
Waarschijnlijk zijn er ook prijzen te behalen, maar daar moeten de sponsors nog voor worden gezocht.

Enige echte voorwaarde is (en dat is bij elk concours) dat u het verplichte nummer ten gehore gaat brengen. En dat stuk heet 'Drumbo', u allen wel bekend.
Zo niet dan klikt u hier om een bevriend korps te zien die dit nummer ten gehore brengt.
(NB: U hoeft niet persé in uw eigen uitvoering te zorgen voor twee klappende dames in de achtergrond, daar zorgen wij wel voor.)

Wilt u zich alsnog aanmelden of heeft u geen uitnodigingsbrief ontvangen, stuur dan direct een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen per ommegaande contact met u op!

Inmiddels zijn er diverse orkesten (7) die zich hiervoor hebben aangemeld. Daarover later meer.
Maar niet alleen orkesten ook instanties en verenigingen hebben zich aangemeld. Eén van de vele reacties willen wij u niet onthouden;


Beste Kolonel,

Hartelijk dank voor de uitnodiging aan het college van Burgemeester en wethouders om aanwezig te zijn bij het Concours Hiep Hiep maandag 3 maart 2014. Onze excuses voor deze late reactie.

Graag laat ik u weten dat het voltallige college inclusief de secretaris aanwezig zal zijn bij deze happening. Aangezien zij gedurende de Carnaval de zeggenschap uit handen hebben gegeven aan Prins Roland en dus niks te zeggen hebben, zullen zij slechts “demissionair” hun rol vervullen.

Wij wensen u een mooi Concours toe,

Alaaf,


Christine Veldman

Management- en projectondersteuning


Helaas zijn er ook enkele die zich helaas hebben moeten afmelden voor dit prachtige evenement en die vindt u hier met hun reacties.